alphaoneslide

 

Varför AlphaOne?

Driftsäkerhet

Drift i en av världens bästa serverhallar. Samtrafik med Sveriges största operatör. Dialer och telefoni byggd i symbios med varandra. Utrustning och teknik i yttersta världsklass. Allt för att ha den bästa driftsäkerheten i branschen.

Höj er effektivitet

Byggd från grunden för att utklassa konkurrenterna i snabbhet och effektivitet. Tack vare unika tekniska lösningar och symbios mellan säljstöd och telefoni så finns det ingen dialer som kan mäta sig med AlphaOne.

Höj er försäljning

AlphaOne är skapad av två anledningar. Att höja er försäljning och kapa era kostnader. I varje teknisk innovation, i varje detalj så utgår vi från en sak. Att hjälpa våra kunder att öka sin lönsamhet.

Cloud

AlphaOne är helt molnbaserad. Genom avancerad teknik så är dialern snabbare än alla andra inkluderat de som har lokal server. Med vår teknik så kan ni logga in och börja sälja varhelst ni vill i hela världen. Uppdateringar sker utan avbrott i tjänsten och ni kan fokusera på det viktigaste. Er försäljning!

Innovation

Med många års erfarenhet från säljbranschen, efter att ha testat i princip varenda dailer som finns. Så vet vi. Vi är redan idag ikapp och förbi de andra på marknaden. Men en tydlig vision om att leda utvecklingen av säljstöd så kommer vi löpande erbjuda nya innovativa tekniska lösningar till våra kunder. Allt för att skapa världens bästa säljstöd.

Widgets

RealtidsInformation där ni behöver det. Vi har gjort det väldigt enkelt att följa informationsflöden genom enkel applicering av widgets som följer dig och dina säljare. Ni väljer enkelt själva vilka widgets med tillhörande data som agent, coach och administratör ska se. Det finns en stor mängd widgets som ni enkelt anpassar för er verksamhet.