100% av användarna kan inte ha fel – Öka er försäljning och kapa era kostnader

alphaoneslide

Som namnet antyder. Alpha = 1 One = 1 så har vi siktet inställt på att vara den bästa partnern för försäljningsorganisationer. Nummer 1!
Vi har under 2016 utfört tester av AlphaOne på ett flertal olika säljorganisationer med väldigt lyckade resultat. Alla användare ökade sin försäljning i jämförelse med deras gamla dialerlösning.
Vi har byggt den snabbaste och mest innovativa dialern på marknaden. Vi är redan i version 1 av AlphaOne i kapp och förbi våra kollegor i branschen.

Försäljningshöjande
Vi har ett syfte, ett mål! Vårt system är byggt för att öka din försäljning. I alla smarta funktioner, unika tekniska lösningar så har vi utgått från det viktigaste. Din försäljning, din lönsamhet.

Symbios
Systemet är byggt från grunden där säljstöd och telefoni samverkar i perfekt harmoni. Det gör att vi är snabbare, effektivare och driftsäkrare än alla andra.

Effektivitet
Det finns ingen dialer som kan mäta sig med oss. AlphaOne hjälper dina säljare att vara mer fokuserade, snabbare och effektivare än alla andra säljstöd på marknaden.

Driftsäkerhet
Vi har lagt enorma resurser på driftsäkerhet. Vi har samtrafik med Sveriges största operatör och TIER 1-anslutning i en av världens bästa drifthallar. Allt av yttersta världsklass. Ingen kan mäta sig med oss i driftsäkerhet. Vi har också den generösaste SLA (Service level agreement) på marknaden.

Kostnadseffektiv
Unika algoritmer och specialbyggda tekniska lösningar gör att du sparar ringmaterial och minskar telefoniförbrukningen. Allt för att du ska kapa dina kostnader och öka din lönsamhet.

Plattformen
Vi har byggt AlphaOne från scratch för att bygga marknadens snabbaste säljstöd. De flesta andra CRM/säljstöd/Dialer bygger på plattformar byggda i långsam omodern teknik. Hos oss så har varje kund har en dedikerad virtuell server som är obegränsat skalbar och saknar hårdvara som kan gå sönder. AlphaOne fungerar lika bra oavsett om ni har 1 eller 5000 användare.

Enkelhet
Avancerad teknik, unika tekniska lösningar och enkel att använda för agent, coach och admin. Det är enkelt att skapa kampanjer, coacha eller importera listor. I AlphaOne kan du göra allt som behövs, fast enklare.

Cloud
Andra pratar om molnet, vi är molnet! Inget annat säljstöd är mer anpassat för flexibilitet, vi har en obegränsad skalbarhet. Sälj effektivt och säkert från hela världen.

Centralstyrning
Vi har byggt AlphaOne för den nya tiden. För dig som uppdragsgivare så har det aldrig varit enklare att få full kontroll över er försäljning. Du kan anlita callcenters över hela världen med full insyn direkt när du behöver det. Du kan lyssna live, ta fram en ljudfil eller coacha på distans. Med AlphaOne så tar du kontrollen över försäljningen, materialåtgången och Jag ser fram emot att låta er testa AlphaOne

Tveka inte att lägga till mig på Linkedin eller skicka ett mail till timmi@alphapartner.se

Timmi Jofur
CEO AlphaPartner