100% fokus på er driftsäkerhet

nar-dialern-strular
Till skillnad mot många av de andra dialers på marknaden så har vi utgått från kundens verkliga behov av riktig driftsäkerhet. Jag vet av egen erfarenhet att det kostar enorma summor pengar när säljstöden har driftproblem.

Ni som använder dialer vet hur det är när driftproblem uppstår. Man ringer supporten med andan i halsen med vetskapen av att varenda minut som försäljningen ligger nere kostar enorma summor pengar.

10 – 20 – 30 – 40 eller ännu mer säljare som inte kan göra sitt jobb. Det kommer att bli en uppförsbacke att hämta igen. Så typiskt när månaden tidigare såg väldigt lovande ut. Kommer vi att klara att ta igen det?

Hur många gånger har ni ringt er dialer vid driftstopp och fått svaret ”Jag ser ingenting här hos oss. Det måste vara telefonin”? Man ringer telefonileverantören och samma visa där? ”Vår telefoni är uppe, det måste ligga hos Dialern”.

 

AlphaOne – Unik symbios mellan säljstöd och telefoni
Nu ska jag berätta varför vi kan utlova större driftsäkerhet än alla andra dialers på marknaden. Läs noggrant så kommer ni förstå att vi har byggt detta för er.

 

Symbios
I alla andra fall så är dialer och telefoni två olika system som pratar med varandra. Däremellan så finns det ett stort antal saker som kan gå fel. Den risken har vi tagit bort genom att bygga dem från grunden i symbios med varandra. De är direkt länkade med varandra på ett unikt sätt. Allt för att ha högsta möjliga driftsäkerhet.

Så skulle ni mot förmodan ha driftproblem. Då ringer ni bara en leverantör.

Servermiljöer

Våra servrar är uppställda i en av världens bästa serverhallar. Som dialerleverantörer är vi unika då våra grannar där är 20 av världens största telefonoperatörer.

Läs mer här: http://www.telecitygroup.se/data-centres/colocation-data-centre-stockholm.htm

Vi lägger enorma resurser på hård och mjukvara för att säkerställa att vi har den bästa driftsäkerheten i branschen.

 

TIER 1 Anslutning
Vi har den absolut säkraste anslutningen till internet. En anslutning utan kopplingar direkt ut på internet.

Läs mer här: https://en.wikipedia.org/wiki/Tier_1_network


Samtrafik
Om inte punkterna ovan räcker, så kan jag även berätta att vi har samtrafik med Sveriges största operatör.

Det innebär bland annat att då det är kaos i IP-telefoninätet så har vi förtur och går genom det fasta telefonnätet i Sverige.


Utvecklad och hostad i Sverige
Många andra dialerleverantörers utvecklare sitter i asien eller östeuropa. Det blir betydligt billigare för dem att ha det så.

Vi har inte utgått från billigt när vi utvecklat vår lösning. Vi har utvecklat den i Sverige, vi hostar era servermijöer i Sverige och vi supportar dem i Sverige. Vi har anlitat några av Sveriges bästa utvecklare för att säkerställa att AlphaOne blir exakt så som vi vill ha den.

Vi har fokuserat på högsta driftsäkerhet, att Dialern ska öka våra kunders försäljning och att vi ska fortsätta utveckla AlphaOne med nya innovativa lösningar hela tiden.

Allt för att ha marknadens bästa Dialer!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er att höja er försäljning? Skulle ni också vilja testa? Fyll i formuläret, maila mig på timmi@alphapartner.se eller lägg till mig på LinkedIn

Timmi Jofur
CEO AlphaPartner