Allt är försäljning.

allissales

Allt är försäljning!

 

Som Andy Warhol så vackert sa: ”All is pretty”. Visst är det så. Allt är vackert på sitt sätt. Det ligger alltid i betraktarens öga. Man kan finna skönhet i varenda grej om man ser det med sina egna ögon, med sina egna känslor.

 

Sales is pretty  

För mig så är försäljning en av de allra viktigaste och vackraste konstformerna. Precis som i konstens värld så finns det mästare, legender, nybörjare och hobbyutövare. Det finns dåliga och bra det finns de som brinner för det och de som säljer för att de måste.

 

Vi är alla säljare på något sätt. Alla personer i ett företag bidrar i sin arbetsuppgift till att företagets försäljning ska gå bättre.

 

För vet du. Utan försäljning så överlever inget företag. Om ingen säljer den fantastiska produkten du tillverkar så har du inget jobb. Faktum är att alla företag lever på det de säljer och vi behöver alla tänka om.

 

Framtiden

Det skrivs mycket om att säljare kommer att vara en bristvara. Det kommer bli svårare och svårare att rekrytera säljare då många av dagens nya på arbetsmarken ratar chansen att jobba med sälj.

 

Men som Abraham Lincoln så klokt sa

 

”The best way to predict your future is to create it!.

 

Jag tror och tycker att vi alla behöver hjälpas åt att få företagen och samhället att förstå att försäljning är det viktigaste som finns för oss alla. Vi måste lyfta upp säljarens status till där den borde vara.

 

En säljare ska känna stolthet för sitt yrke. En samhällsuppbärare av klass, viktig för allas vår framgång.

 

Skulle du vilja testa något av våra smarta verktyg, bolla idéer eller bara snacka försäljning?

Tveka inte att ringa mig på 0723141873, maila påtimmi@alphapartner.se eller lägg till mig på LinkedIn

Timmi Jofur

CEO AlphaPartner