AlphaPartner önskar alla en trevlig sommar

Vilket fantastiskt första halvår vi haft. Vi har fått flera nya kunder varje vecka och har tagit en stor del av marknaden med både AlphaOne och leads.

 

Jag vill passa på att tacka alla kunder, samarbetspartners och medarbetare för att ni är med och bidrar till vår fantastiska utveckling och tillväxt.

 

Vårt bokslut är inlämnat sen en tid tillbaka och vi har tripplat omsättningen sedan föregående år. Om allt fortsätter som det gjort hitintills under bokslutsåret så kommer vi att trippla omsättningen även det här året. Det känns ju som att det kan bli en trevlig vana, att trippla omsättningen.

 

AlphaOne

När vi kommer tillbaka från semestern i augusti så har vår dialer AlphaOne funnits på marknaden i ett år. Vilket år det har varit! Vi har signat väldigt många avtal med många bolag under året och vi har märkt att vi har gjort skillnad för våra kunder i deras försäljning och lönsamhet.

 

Vår vision om att ha världens driftsäkraste, snabbaste och mest innovativa dialer har tagits emot bra av marknaden.

 

Efter semestern så har vi flera schemalagda uppstarter med AlphaOne så augusti kommer att bli en hektiskt månad vilket känns fantastiskt bra.

 

Vi fortsätter att vara innovativa och kommer med fler unika lösningar för att öka våra kunders försäljning och lönsamhet. Vårt långsiktiga mål att vara ”The no:1 in #salestech” fortsätter.

 

Leads

Det pratas mycket om AlphaOne men vi är minst lika bra på leads. Vi har i jämförelser med konkurrenter slagit dem på fingrarna vad gäller kvalitet och kvantitet i samma selektering. Vi har fler aktiva nummer till rätt person än de andra. Varför? Jo för att vi har mer avancerad teknik för att säkerställa att vi fortsätter att leverera kvalitet till våra kunder.

The Sales Hub

Nästa steg i vår utveckling kommer i gång efter sommaren. Vi lanserar en unik plattform för att hjälpa uppdragsgivare att hitta bra säljbolag och tvärtom. Att driva TM och att anlita TM är svårt. Med The Sales Hub blir det enklare!

DigiDR

Innovation är vårt motto. Vi har tagit fram ett världsunikt koncept som ger möjligheter att köra digital direktreklam både B2C och B2B. Att nå exakt rätt person eller befattningshavare hos Publishers innan man ringer dem skapar ett unikt material att ringa och sälja på. Kunden är varm innan ni ringer!

 

Med allt detta sagt så börjar snart semestern. Jag vill passa på att önska alla en underbar sommar med massor av sol och vila. Att ni kommer tillbaka pigga och fräscha med energi för att ta er an alla utmaningar ni ställs inför under året.

 

Trevlig sommar!

Ring mig på 0723141873, maila på timmi@alphapartner.se eller lägg till mig på LinkedIn

Timmi Jofur

CEO AlphaPartner