AlphaPartner växer! Rekryterar ny Key Account Manager

välkommenhugo

Hej Hugo och välkommen till AlphaPartner!

För att kontakta Hugo:

Namn: Hugo Öhman

Tel: 0739865828

Mail: hugo@alphapartner.se

LinkedIn

Berätta lite om dig själv: 

Jag bor i Örebro och har jobbat hela min karriär inom försäljning. Dels som säljare både B2C och B2B samt de sista åren som COO/Säljchef på ett säljbolag här i Örebro. Jag brinner mycket för försäljning och att skapa värde för mina kunder.

Du har jobbat inom försäljning länge, vad fick dig att tacka ja till tjänsten som Key Account Manager på AlphaPartner?
Först och främst så beror det på att jag tror på ledningen, jag känner både Timmi och Jonathan sen tidigare och vet att de kommer göra allt som krävs för att bli den naturliga partnern för de som vill höja sin försäljning och lönsamhet. En resa jag vill vara med på!
Med så många år inom försäljning, vad tycker du om AlphaPartners verktyg?
Mina säljare har sedan länge sålt på AlphaPartners leads. Vi har höjt vår försäljning riktigt mycket mot tidigare leverantörer. Jag har testat nästan alla andra dialers på marknaden och är helt säker. AlphaOne kommer att ta stor marknadsandel då ingen annan jag har använt kan mäta sig i effektivitet och driftsäkerhet.
Sen att den är både snyggare och enkel att använda skadar ju inte heller!

Vad kommer du att bidra med?
Jag kommer att se till att alla som jobbar med försäljning kommer att höra talas om våra verktyg. Mitt mål är att låta så många som möjligt testa AlphaOne under hösten så får de bilda sig en uppfattning själva.
När de gjort det så kommer de förstå!

Vad kan dina kunder förvänta sig från dig?
Att jag kommer att ge dem ett riktigt värde. Mitt mål är att alla kunder ska känna sig riktigt nöjda med våra tjänster, Inget ska lämnas åt slumpen. Jag ska se till att varje kund får de verktyg och stöd de behöver för att öka sin försäljning. Jag kommer att vara närvarande och till stor hjälp för mina kunder. Både i starten och i framtiden.

AlphaPartners kommentarer
Vi har headhuntat Hugo för den här tjänsten. Vi vet att han med sin djupa förståelse för hur man lyckas med sin försäljning kommer vara en stor bidragande nyckel till både vår och sina kunders framgång.
Hugo kommer att vara en stor tillgång i vårt växande team och utgöra en nyckelroll både nu och i framtiden.
Vi välkomnar Hugo till sin tjänst som KAM hos oss på AlphaPartner och han tillträdde sin tjänst 1 september

Timmi Jofur
CEO AlphaPartner

LinkedIn