Fantastiskt vecka!

fantastiskvecka

Hoppas att er vecka varit fantastisk! Det har min!

 

Jag har tillbringat större delen av veckan i Stockholm med många spännande möten. Känns som att de flesta av mötena kan leda till spännande partnerskap och samarbeten i framtiden.

 

Jag har som vanligt som mål att hjälpa mina samarbetspartners att växa. Att skapa en win-win för alla inblandade.

 

Jag vill bidra med minst 51% av nyttan i varje relation. Om jag ger och hjälper andra att lyckas så vet jag att framtiden för oss båda blir ljusare.

 

AlphaPartner ska vara en partner man kan lita på. Vi har inte som mål att binda våra kunder i konstiga, krångliga, långa avtal där man kämpar med näbbar och klor för att hävda sin rätt.

 

Man samarbetar med mig och AlphaParter för att vi tillsammans mår bra av en relation med givande och tagande där båda tjänar på det i framtiden.

 

För övrigt så växer vi och Hugo har tillträtt sin tjänst som KAM. Bättre person att få med i detta skede kunde vi inte önskat så det ska bli riktigt spännande att se vad han kommer att åstadkomma i framtiden.

 

Utöver alla nya möjligheter och relationer från mötena i Stockholm så har vi även denna veckan signat ett flertal nya avtal för vår Dialer AlphaOne, rena telefoniavtal och nya kunder på leads.

 

Välkomna ombord alla inblandade! Nu kör vi!

 

Skulle ni vilja diskutera ett partnerskap, testa någon av våra produkter eller bara bolla visioner hör av er på 0723141873, timmi@alphapartner.se eller lägg till mig på LinkedIn

 

Timmi Jofur

CEO AlphaPartner