Säljarnas reaktioner är oslagbara!

Det är det jag verkligen älskar. Att se passion och glöd väckas till liv hos en säljare.

Igår så hade vi uppstart hos ett callcenter med AlphaOne. Som vanligt så är det lite nervöst från callcentret och säljarnas sida att allt ska fungera, vilka knappar ska man trycka på. Kommer det vara bättre än deras gamla dialer? Ja det finns många frågetecken innan man kommer igång.

Callcentret i fråga säljer elavtal åt ett av Sveriges största elbolag och satt i sitt gamla säljstöd under förmiddagen innan teamet skulle gå över till AlphaOne efter lunchrasten.
Det är nu det mäktiga händer. Det vi från AlphaPartner är ute efter. Säljarnas reaktion på hur mycket snabbare det går, när polletten trillar ner och de fattar hur mycket de kommer att öka sin försäljning.

Samma team sålde över 300% mer på eftermiddagen i AlphaOne jämfört med vad de gjorde i sin gamla dialer på förmiddagen.

Under fikarasten på eftermiddagen så var det AlphaOne det snackades om bland säljarna och det är så roligt att höra deras positiva reaktioner.

Gårdagens avslutades med att callcentret i fråga efter endast en dags test vill flytta samtliga sina andra projekt till AlphaOne.

Går knappast att få en bättre start på en testperiod!

Skulle ni också vilja testa? Fyll i formuläret till höger, maila mig på timmi@alphapartner.se eller lägg till mig på LinkedIn

Timmi Jofur
CEO AlphaPartner