Tack alla kunder för ett fantastiskt år!

Vi lanserade vår dialer AlphaOne i augusti månad och sedan dess så har det gått i en rasande fart. Nya kunder nästan varje vecka som startat upp och signat dialeravtal.

Roligt att göra skillnad

Det är riktigt roligt att vara med på våra kunders resor och hjälpa till mot bättre lönsamhet och tillväxt!

Vi har nu ställts inför ett ganska angenämt problem att efterfrågan har varit så stor att alla våra servrar är fulla med kunder. Men vi har beställt nya servrar av absolut högsta klass som installeras i mellandagarna för att möta efterfrågan och att det ska räcka till alla spännande partners som ska igång i januari.

Redan nu så kommer januari vara den månaden där vi startar igång flest nya kunder. Trots att det har gått långt över vår förväntan. Super kul!

Kan tänka mig att många sett över sin säljorganisation och vill satsa på bättre verktyg till försäljningen nästa år. Jag menar vem vill inte sälja mer?

Att hjälpa de som hjälper andra

Ett par andra roliga saker som hänt under december månad är att vi vann upphandlingen med en av världens största människorättsorganisationer mot de flesta andra dialerleverantörerna på marknaden. Efter test så har vi nu ett signat avtal om framtiden. Att hjälpa de som hjälper andra är något som är viktigt för oss.

Internationalisering

Den andra roliga saken är att vi fått förfrågan om att leverera AlphaOne till callcenters i flera nya länder runt om i Europa efter att kunder hört om framgångar våra kunder gjort i de länder vi finns i idag.

Som en kund sa till mig ” De andra dialerna ringer ju inte ens i jämförelse med AlphaOne”

Det ger oss chansen att testa AlphaOne i flera nya länder runt om i Europa där vi hitintills inte tagit marknadsandelar än. Det var väldigt tydligt varför vi fick förfrågan. Vi är inne på rätt spår. Driftsäkerhet och snabbhet är viktigt för lönsamhet i försäljningen.

Vill ni veta mer om våra försäljningshöjande verktyg så tveka inte att höra av er till mig!

Nytt år, nya möjligheter! Ta chansen och effektivisera er försäljning med AlphaOne!

Ring mig på 0723141873, maila på timmi@alphapartner.se eller lägg till mig på LinkedIn

God Jul och Gott Nytt år önskar vi alla kunder och leverantörer må 2017 bli det bästa året någonsin!

Timmi Jofur

CEO AlphaPartner