Tävling

Arbetar ditt företag med försäljning där mycket bearbetning sker via telefon?

Alla i verksamheten vill förstås att ni ska sälja mer. Det vill vi också.

Därför drar vi nu igång denna tävling där du kan vinna gratislicenser till vår dialer AlphaOne i fyra månader – no strings attached!

Vad går det ut på?

Vi kan nu konstatera att vi har byggt den effektivaste och driftsäkraste dialern på den svenska marknaden. Nästa kliv vi tar är att ha det mest optimala gränssnittet för våra kunders säljare. För att uppnå detta kommer vi låta 10 företag testa AlphaOne gratis under hela mars månad. Det bolag som därefter ger bäst feedback på hur vi vidare kan förbättra gränssnittet i säljarvyerna får sedan fortsätta nyttja AlphaOne kostnadsfritt i ytterligare fyra månader utan åtaganden!

Vi tror att du som driver en säljorganisation vet bäst själv vad dina säljare behöver för att kunna jobba så smidigt och bra som möjligt. Så bedriver du telemarketingverksamhet eller har en säljavdelning som spenderar större delen av arbetsdagen i telefon är detta din guldbiljett till att få vara med och utforma användarupplevelsen i det viktigaste verktyget dina säljare dagligen arbetar i.

Tagga vänner och kollegor, dela och ge ditt nätverk en unik chans att öka sin försäljning!

Intresseanmälan sker till mig, Hugo Öhman, på telefon 073 – 986 58 28 eller maila till hugo@alphapartner.se med ”Tävlingsanmälan AlphaOne” i ämnesraden.

Det är först till kvarn som gäller så tveka inte att höra av dig!